Nieuwjaarsreceptie 2010

Vrijdag 6 januari was restaurant “het Roode Hert” vanaf 14.00 uur het decor van de jaarlijkse nieuwjaarsbijeenkomst van onze vereniging.
Tegen kwart voor twee kwamen de eerste gasten binnen en rond kwart over twee hadden zo’n 90 leden, al dan niet met hun partner, een plek gevonden in de grote zaal.  Na eerst een kop koffie met een petit-four werden al snel de eerste (alcoholische) versnaperingen rondgebracht en werden her en der weer de nodige wetenswaardigheden uitgewisseld.
Dat het aantal deelnemers dit jaar veel hoger was dan voorgaande jaren komt o.a. door de komst van nieuwe leden dit jaar. En niet alleen collega’s die dit jaar de dienst hebben verlaten melden zich aan, dit jaar hebben ook vijf  oud-collega’s die altijd lid zijn geweest van de vereniging in Groningen, zich bij ons aangesloten. Zij wonen allemaal in de buurt van Zwolle en wilden zich liever aansluiten bij een vereniging iets dichter in de buurt.  Tijdens deze receptie hebben zij zich allemaal voorgesteld en we hopen dat we hen nog vaak mogen ontmoeten op onze reisjes e.d.
Namens het bestuur heeft Marten Klein een korte toespraak gehouden waarin hij zich verontschuldigd heeft dat hij de laatste tijd wat minder tijd heeft kunnen besteden aan Vepabez. De reden is dat Marten en Minie onlangs zijn verhuisd naar een nieuwe woning en dat kost nou eenmaal veel tijd en energie.  Marten bedankte Klaas Smit en Frans Terweel die dit jaar samen de organisatie van dit evenement voor hun rekening hebben genomen.

Rond vier uur werd het broodbuffet opgebouwd en een half uurtje later stond iedereen geduldig in de rij. Er was soep voor iedereen, (luxe) broodjes, een overheerlijke kroket en salades.
We besluiten de dag met een ijsbuffet en als dit brandend wordt binnengebracht is er toch nog een beetje vuurwerk….

Rond half zeven is het feest voorbij en gaat iedereen huiswaarts. Het bestuur kan zich nu weer bezig gaan houden met de volgende activiteit, n.l. de voorjaarstrip.  Waarheen en wanneer is nog niet bekend, maar wel dat we er  in het voorjaar  weer voor gaan….

Voor een fotoreportage van deze bijeenkomst kunt u hier klikken.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *